| Tiedotteet

Finsilvan rantatontit ja toiminta kiinnostivat Jyväskylän Rakennusmessuilla

Finsilva osallistui Jyväskylän Rakennusmessuille 15.–17.3.2024. Osastolla poikkesi viikonlopun aikana moni rantatonteista, vapaa-ajan asumisesta ja Finsilvasta kiinnostunut.

Rakennusalan suurtapahtumassa oli 150 näytteilleasettajaa esittelemässä uutuuksia, trendejä ja ratkaisuja rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihan teemoista. Finsilva oli mukana esittelemässä erityisesti Keski-Suomen kattavaa rakennusvalmiiden rantatonttien tarjontaa.

– Ihmisiä poikkesi osastollemme tasaiseen tahtiin ja kiinnostusta tontteihin riitti. Finsilvan tunnettuus myös parani varmasti, ja saimme kertoa monelle kiinnostuneelle viikonlopun aikana, että mikäs se Finsilva oikeastaan on, maankäyttöasiantuntija Aku Lilja kertoo.

Jo myynnissä olevien kohteiden lisäksi Finsilvan osastolla vierailleet pääsivät tutustumaan vasta tulossa oleviin upouusiin tontteihin. Erityisesti Leppäveden rannalle Jyväskylään, vain 15 kilometrin päähän messuhumusta, tulevat rakennusvalmiit rantatontit kiinnittävät monen huomion. Lue lisää kesällä myyntiin tulevista tonteista.

Messujen ajan Finsilvan osastolla oli käynnissä suosittu arvonta, jossa palkintona oli kaksi Finsilvan logolla varustettua löylykiulua. Runsaslukuisesta arvontaan osallistuneesta joukosta voittajiksi arvottiin Mirva Mailas ja Heidi Hokkanen. Onnea voittajille ja makoisia löylyjä!

Artikkelin pääkuvassa ovat vasemmalta lukien Finsilvaa messuilla edustaneet maankäyttöasiantuntijat Antti Hiltunen, Antti Ala-Myllymäki ja Aku Lilja sekä Finsilvan tontteja välittävät Kiinteistömaailman Pekka Ahonen ja Pasi Jetsu. Lisäksi osastolla oli viikonlopun ajan mukana maankäyttöasiantuntija Petri Manninen.

Tutustu rakennusvalmiiden rantatonttiemme tarjontaan!