Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Keuruulta

Löydä unelmiesi rantatontti Keuruulta. Oma mökkipaikka vain 1,5 tuntia Tampereelta ja tunti Jyväskylästä.

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Unelmien järvenrantatontti jokaiselle haaveilijalle

Vietä aktiivista vapaa-aikaa Suomen sydämessä

Keuruun ja Mänttä-Vilppulan mökkitontit sijaitsevat esimerkiksi Keurusselän, Ukonselän tai jonkin pikkujärven rannalla. Valittavana on siis rantatontteja sekä isompien että pienempien vesistöjen ääreltä – joukossa on varmasti mökkitontti jokaiseen makuun.

Vaikka oma järvenrantatontti on ihana lomakeidas, Keuruu houkuttelee viettämään välillä aktiivista vapaa-aikaa. Keurusselän seutu on vehreää, vesistöjen kirjomaa luontoa, joka soveltuu monipuoliseen vapaa-ajan viettoon metsäretkeilystä veneilyyn ja kalastukseen. Melojalle hyvä valinta on Jyrkeejärven rantatontti, sillä Pihlajaveden reitti on melonnan harrastajalle mainiota seutua. Lisäksi Keurusselän liikuntapuisto ja muut liikuntapaikat tarjoavat lukuisia lajivaihtoehtoja: golfaa, pyöräile, suunnista, hiihdä tai pelaa vaikka frisbeegolfia tasokkailla radoilla.

Hieno kokemus on myös risteily Keurusselkä-järvellä siipirataslaiva Elias Lönnrotin kyydissä. Kulttuurin ja taiteen ystäville ympäröivät vireät kaupungit tarjoavat tapahtumaelämyksiä ympäri vuoden.