Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Tampereelta

Löydä unelmiesi rantatontti Tampereelta. Oma mökkipaikka järven rannalta, näppärien liikenneyhteyksien päässä. Piipahda vaikka illaksi omaan rantasaunaan!

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Rantatontteja rentoutujille ja aktiivilomailijoille

Lähde illaksi omaan rantasaunaan Tampereella

Reilunkokoinen rantatontti Tampereen Teiskossa sopii niin rauhaa rakastavalle rentoutujalle kuin aktiivilomailijallekin. Alue on ainutlaatuinen, kaunis ja suojaisa keidas, vaikka mökkitontit sijaitsevat kaupungin kupeessa.

Kalliojärven alue on kaunista kangasmetsää, jota halkovat jylhät kalliot ja pienet polut. Puhdasvetinen järvi, ympäröivä elinvoimainen metsä ja Finsilvan järvenrantatontit tarjoavat monipuoliset virkistysmahdollisuudet marjanpoiminnasta kalastukseen, melontaan ja samoiluun.

Teiskon kylissä on aktiivista yhdistys- ja seuratoimintaa. Kun kaipaat kesäpäivinä ihmisten seuraan, jätä oma mökkiranta hetkeksi taakse, sillä tarjolla on monenlaista nähtävää ja tekemistä. Myös Muroleen kanava sijaitsee lähellä, ja kanavan äärellä toimiva Muroleen kesäkahvila järjestää ohjelmaa pitkin lomakautta.

Upean retkikohteen tarjoaa läheinen Siikanevan soidensuojelualue. Voit tehdä mökkitontilta päiväretken yli 1000 hehtaarin suoalueelle, jossa voit ihastella monimuotoista luontoa ja arvokasta linnustoa. Seudun upeisiin luontokohteisiin kuuluu myös Helvetinjärven kansallispuisto Ruovedellä.