Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Viitasaarelta

Löydä unelmiesi rantatontti Viitasaarelta. Nauti omasta mökkipaikasta lähellä Pyhä-Häkin kansallispuistoa, mutta näppärästi aivan Jyväskylän kupeessa.

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Mökkitontti, joka on järvimatkailijan unelma

Nauti veneilystä Keski-Suomessa

Finsilvan Keski-Suomessa sijaitsevat järvenrantatontit avautuvat yleensä etelän ja lännen suuntaan. Aurinkoisia mökkitontteja ympäröivä maasto on miellyttävää ja elinvoimaista mäntykangasta, joka tarjoaa mökkeilijälle upeat puitteet samoiluun, marjastukseen ja sienestykseen.

Mökkitontti Viitasaarella on myös järvimatkailijan unelma. Kauniit ja loivarinteiset tontit soveltuvat sekä innokkaille vesilläliikkujille että laiturinnokassa viihtyville nautiskelijoille. Keitele-järven tontit tarjoavat sujuvat veneily-yhteydet Päijänteelle ja halki Järvi-Suomen. Halutessasi voit matkata omalta rantatontilta Kouvolaan asti.

Jos sinua houkuttaa ennen kaikkea luonnon hiljaisuus ja rauha, pienempien järvien rannalla on tarjolla erämaahenkisiä rantatontteja. Lähellä sijaitseva, vaikuttava päiväretkikohde on Pyhä-Häkin kansallispuisto. Lisäksi Viitasaarella sijaitsee kalastajia houkuttelevia kohteita, kuten perinteikäs ja tunnettu Huopanankoski sekä Keihärinkoski, joka on maineikas taimenkoski.