Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Äänekoskelta

Löydä unelmiesi rantatontti Äänekoskelta. Nauti omasta mökkipaikasta keskisuomalaisen järvimaiseman äärellä. Oma rauha, mutta lyhyt matka Jyväskylään.

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Sopiva rantatontti kaikenlaisille budjeteille

Ihaile keskisuomalaista järvimaisemaa rannalta tai veneestä

Keski-Suomi on luontomatkailijan seutua. Äänekosken rantatonteilla tyyni luonto levittäytyy ympärillesi, ja esimerkiksi kalaisa Pyhäjärvi kutsuu nauttimaan luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta.

Järvi-Suomen syleilyssä on tarjolla avaria ja vehreitä järvenrantatontteja. Laajassa valikoimassa on sopivia vaihtoehtoja monenlaisille mökkeilijöille ja kaikenlaisille budjeteille – valitse joukosta paras rantatontti itsellesi.

Lähellä Finsilvan mökkitontteja sijaitsee useita kiinnostavia retkikohteita. Nauti oman rantatontin seesteisyydestä tai retkeile esimerkiksi Pyhä-Häkin kansallispuistossa. Voit unohtaa arjen, kun liikut satoja vuosia vanhan aarniometsän siimeksessä ja komeilla soilla. Toinen merkittävä ja lähellä sijaitseva luontokohde on Etelä-Konneveden kansallispuisto. Se tarjoaa sekä helppoja että vaativia reittejä, joiden varrella voit ihastella luonnon moninaisia ihmeitä.