Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Uuraisilta

Löydä unelmiesi rantatontti Uuraisilta. Oma mökkipaikka upeissa järvimaisemissa ja luonnon rauhassa, mutta näppärästi aivan Jyväskylän kupeessa.

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Huoletonta loma-asumista idyllisten järvien rannalla

Nauti luonnon rauhasta huutokauppakeisarin kulmilla

Uuraisissa voit oleskella luonnon helmassa erämaahenkisessä ympäristössä mutta ison kaupungin läheisyydessä. Tarjolla on huoletonta vapaa-ajan asumista idyllisten järvien rannalla. Tilava mökkitontti tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa toiveesi. Voit myös jättää osan tontista luonnontilaiseksi ja rentoutua omassa rauhassa rantasaunassa tai mökin terassilla, mäntyvaltaisen kangasmaaston ympäröimänä. Ilta-auringon säteiden komistama rantatontti on keidas, josta arki on kaukana.

Uuraisissa sijaitsevilta Finsilvan järvenrantatonteilta on lyhyt matka Jyväskylään. Lisäksi, jos kaipaat välillä toimintaa, voit lähteä katsastamaan Suomen huutokauppakeisarin tavaravalikoimaa. Televisiosta tuttuja kuparipannukauppoja tehdään alle 15 kilometrin päässä mökkitontiltasi, joten kauniina kesäiltana voit liikkua vaikka pyöräillen. Virkeässä kunnassa järjestetään myös monenlaisia tapahtumia ympäri vuoden.