Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Kaavilta

Leppoisana kuntana tunnetussa Kaavissa on laaja valikoima järvenrantatontteja. Kuopioon ajaa täältä alle tunnissa ja Joensuu ja Koli sijaitsevat noin tunnin matkan päässä.

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Parhaat rantatontit retkeilijälle ja veneilijälle

Vietä vapaa-aikaa leppoisasti Pohjois-Savossa

Leppoisana kuntana tunnetussa Kaavissa on laaja valikoima järvenrantatontteja. Kuopioon ajaa täältä alle tunnissa; Joensuu ja Koli sijaitsevat noin tunnin matkan päässä.

Tutustu Pohjois-Savossa sijaitsevan Kaavin rantatontteihin, jos arvostat luontoelämyksiä. Esimerkiksi laajalla Vaikkojoen luontomatkailualueella on ulkoilijalle paljon mahdollisuuksia: patikoimisen lisäksi alue sopii muun muassa sienestykseen, marjastukseen, kalastukseen ja pyöräilyyn. Kiinnostava kohde on myös Telkkämäen luonnonsuojelualue, jossa sijaitsee kaskiperinnetila. Jos haluat välillä lähteä omalta mökkitontilta ihmisten pariin, kesäisin Telkkämäellä järjestetään erilaisia tapahtumia.

Kaavin mökkitontit sopivat myös innokkaalle veneilijälle. Seudulta on hyvät veneilyreitit Saimaalle ja Suomenlahdelle asti. Lisäksi noin 50 kilometrin pituinen Vaikkojoen melontareitti on melontaa jo jonkin aikaa harrastaneelle hieno elämys.