Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Pielavedeltä

Löydä unelmiesi rantatontti Pielavedeltä, puhtaan luonnon ja hyvien kalavesien ääreltä. Mökkivalmiit tontit Pohjois-Savossa, alle tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta.

Heinikanjärvi, Pielavesi

Erämaahenkisen Heinikanjärven rannalta neljä on tarjolla neljä tonttia. Rannat ovat kovapohjaisia ja lapsiystävällisiä. Kohteille on rakennettu tie perille ja tonteilla...
7672 m2 24000 €
  • Lisämaan mahdollisuus
  • Oma ranta
  • Tie tontille rakennettu

Nilakka, Pielavesi

Upea ilta-aurinkotontti Nilakan rannassa korttelin päädystä. Kovapohjainen kivikkoinen aurinkoinen ranta, joka soveltuu hyvin myös lapsiperheen käyttöön.
5069 m2 44000 €
  • Lisämaan mahdollisuus
  • Oma ranta
  • Tie tontille rakennettu
Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Anna Tonttitohtorin auttaa.

Rantatontti aamun valossa tai ilta-auringon kajossa

Rentoudu Pohjois-Savossa kalastuksen parissa

Pielavedellä on hyvä valikoima erilaisia ja erikokoisia Finsilvan rantatontteja. Voit valita, viihdytkö mieluummin aamuauringon säteissä vai ilta-auringon kultaisessa hehkussa. Kaikkein isoimmilla tonteilla on taatusti tilaa toteuttaa mittavimmatkin unelmat.

Mökkitontit sijaitsevat maaseutuympäristössä, jossa on puhdas luonto ja hyviä kalavesiä. Heinikka-järvi on tunnettu kirkasvetisyydestään ja Nilakka-järvi sekä Lampaanjoki ovat suosittuja kalastuskohteita.

Valitse järvenrantatontti Pielavedeltä ja voit kulkea valtionjohtajan synnyinseudulla. Täällä on Urho Kekkosen ensimmäinen koti eli Lepikon torppa, joka nykyään toimii museona. Sen vierestä voi lähteä Urkin polulle ja kulkea 25 kilometriä pitkän ulkoilureitin.