Hakutulos kpl

Unelmiesi rantatontti Mänttä-Vilppulasta

Löydä unelmiesi rantatontti Mänttä-Vilppulasta. Oma mökkipaikka luonnonkauniissa maisemissa vain tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Jyväskylästä.

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Mökkitontteja kulttuurielämysten ja luontokohteiden läheltä

Pysähdy taiteen ääreen kulttuurikaupungissa

Mänttä-Vilppula on kesäkaupunkien eliittiä, mutta tekemistä riittää taatusti kaikkina vuodenaikoina. Valitse itsellesi sopivin järvenrantatontti ja rakenna sille ympärivuotiseen käyttöön sopiva mökki, niin voit viettää vireällä paikkakunnalla aikaa milloin tahansa.

Runsas taide- ja kulttuuritarjonta ovat aina saatavillasi, sillä muun muassa Serlachius-museot ovat avoinna koko vuoden. Kesällä kävijöitä houkuttavat lukuisat tapahtumat, kuten Mäntän Musiikkijuhlat ja Kuvataideviikot.

Finsilvan mökkitonttien lähistöllä on myös ihastuttavia luontokohteita, kuten Mäntänvuori ja Elämänmäki. Mäntänvuoressa voit kesällä suunnistaa tai liikkua luontopolulla, ja talvella paikalle kannattaa saapua suksien kanssa. Alueella on näkötorni ja viinitupa, joissa voit pysähtyä ihailemaan ympäristöä.

Jos haluat lähteä kesäpäivinä omalta rantatontilla vesille, Mäntän Myllyrannasta voit veneillä Keurusselälle ja Vilppulan venesatamasta pääset Tampereelle.