Hakutulos kpl

Rantatontit metsästys­oikeudella

Valikoimassamme on rantatontteja, joihin kuuluu pienriistan metsästysoikeus. Harrastaminen käy vaivattomasti, kun löydät metsästysalueet mökkisi läheltä.

Tontin mukana tuleva metsästysoikeus rajoittuu Finsilvan omistamille lähialueille. Metsästysoikeus myönnetään tontin omistajalle. Se on voimassa 10 vuotta ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana.

Näytä lisää hakuehtoja

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä yhteydenottopyyntö ja teemme mökkiunelmistasi totta.
Voimme räätälöidä tarjolla olevien kohteiden ulkopuolelta juuri sinun käyttöösi sopivan rantatontin tai muun maa- ja metsätalouskiinteistön.

Harrastatko pienriistan metsästystä?

Yhdistä mökki- ja metsästysreissut

Tässä on helpoin tapa yhdistää mökkeily ja metsästys! Metsästäminen on mukavan vaivatonta, kun otolliset metsästysalueet löytyvät aivan oman mökkipaikan lähistöltä. Tontin omistajana saat pienriistan metsästysoikeuden Finsilvan omistamille lähialueille. Metsästysalueet ovat kätevästi 0–15 kilometrin etäisyydellä tontista.

Metsästysoikeus ei vaikuta tontin hintaan. Jos tontti myydään eteenpäin, sovitaan metsästysoikeuden siirtymisestä erikseen. Finsilva kannustaa ja avustaa tontin ostajaa hakemaan paikallisen metsästysseuran jäsenyyttä ja sitä kautta laajempaa metsästysoikeutta.