Lisämaan myynti

Oman tontin ympäriltä hankittu lisämaa tuo lisää tilaa ja nostaa kiinteistön arvoa.

Kiinnostus lisämaan hankintaan tulee ajankohtaiseksi monista eri syistä. Joku kaipaa lisää rantaviivaa, toinen haluaa säilyttää suojaisen metsänäkymän naapurustoon ja osa taas toivoo lisää omaa tilaa, vaikkapa parkkipaikaksi. Lisämaa tuo myös käytännöllisen ratkaisun esimerkiksi oman kasvimaan tai polttopuiden hankintaan.

Finsilvan lisämaa on takuu laadusta.

Tutkimusten mukaan lisämaa nostaa usein mökin arvoa jopa merkittävästi, mikä on huomattava etu kiinteistön jälleenmyyntiä ajatellen. Huomaathan kuitenkin, että lisämaa ei automaattisesti takaa sinulle lisää rakennusoikeutta. Voit tarkistaa tilanteen alueella voimassa olevasta kaavasta tai halutessasi selvitämme sen puolestasi. Alueet rajataan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Opastamme mielellämme kaikissa lisämaan hankintaan liittyvissä kysymyksissä ja selvitämme, mitä mahdollisuuksia nykyisen tonttisi ympärillä on.

Ota yhteyttä:

Lisämaan hankintaan liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info(a)finsilva.fi, josta asia ohjataan valmisteluun.