Voita liput Oma Mökki -messuille 6.–9.4.! - Finsilva

Voita liput Oma Mökki -messuille 6.–9.4.!

Finsilva Oma Mökki -messuilla

Voita liput Oma Mökki -messuille 6.–9.4.2017 Helsingin Messukeskukseen

Saunaan omaan rantaan ensi kesäksi? Finsilvan mökkivalmiille rantatonteille on helppo rakentaa! Kaikki on valmiina – luvat kunnossa, tie perille ja jopa sähköliittymä. Pistä mökkiprojekti tulille ja tule tutustumaan Lohjan alueen tonttitarjontaamme Oma Mökki -messuille Helsingin Messukeskukseen 6.–9.4. Olemme mukana osastolla 7H141 koko messujen ajan!

Finsilvan osastolla mökkiunelma saa siivet – esittelyssä on laadukkaita mökkivalmiita rantatontteja, joissa on kuvankaunis maisema, hyvä varustelu ja erinomainen sijainti. Osastolla eri kohteita esittelevät Finsilvan tonttitohtorit, jotka opastavat sopivan tontin valintaan. Tarjolla on myös runsaasti tietoa mökin rakentamisesta. Messuilla pääsee tutustumaan muun muassa Lohjan uniikkitontteihin, jotka sijaitsevat puhdasvetisten järvien rannoilla vain kolme varttia Kehä-Kolmoselta. Esittelyssä on unelmakohteita myös Pirkanmaalta ja Keski-Suomesta.

Lohjan tonttien välittäjä Seppo Väli-Klemelä on tavattavissa Finsilvan osastolla. Osastolla myös järjestetään joka päivä messuarvonta, johon osallistujien kesken arvotaan minipallogrilli. Tervetuloa löytämään unelmiesi rantatontti Finsilvalta!

Arvomme osallistujien kesken viisi kahden hengen lippupakettia messuille.