Mökkivalmis – rantatontti ja huvila yhdellä kontaktilla

Mökkivalmis on uudenlainen tapa rakennuttaa muuttovalmis vapaa-ajan asunto upealle rantatontille. Mökkivalmis-palvelu toimii avaimet käteen -mallilla, joten koko mökkiprojekti toteutuu helposti, luotettavasti ja nopeasti. Tiedät budjetin ja aikataulun heti, ja saat kaiken samassa paketissa yhdellä kontaktilla.

Finsilva tarjoaa unelmiesi rantatontin, sillä meillä on kattava valikoima tontteja eri puolilta Suomea. Laadukkailla tonteillamme on aina valmis rakennusoikeus, sähköliittymävalmius ja tie perille. Mökkivalmis-kohteisiin sisältyy lisäksi moderni ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuva hirsihuvila Finnlamellin mallistosta. Huvilan tilaratkaisuihin ja materiaaleihin pääset itse vaikuttamaan. Mökkivalmis-välittäjänä toimii Kiinteistömaailma, ja tarvittaessa saat koko paketille myös rahoitustarjouksen.

Näin Mökkivalmis-palvelu toimii

Rantatontti

Löydä unelmiesi rantatontti Kiinteistömaailman avulla. Finsilvan Mökkivalmis-tonteilla on valmis rakennusoikeus, sähköliittymävalmius ja tie perille.

Hirsihuvila

Valitse Finnlamellin upeasta mallistosta mieleisesi huvila. Saat sen muuttovalmiina ja yksityiskohtia myöten toiveidesi mukaan muokattuna.

Rahoitus

Päätä sinulle sopivin rahoituspaketti ja takaisinmaksuaika. Voit neuvotella rahoituksen yhdessä oman pankkisi kanssa tai pyytää lainatarjouksen Danske Bankilta.

Kauppakirja

Tee Mökkivalmis-kaupat. Kiinteistömaailma ja Finnlamelli takaavat luotettavan kaupanteon.

Taustalla luotettavat kotimaiset toimijat

Mökkivalmis-palvelun sinulle tarjoavat maan suurimpiin metsänomistajiin lukeutuva Finsilva Oyj, Kiinteistömaailma ja Suomen johtava muuttovalmiiden hirsitalojen valmistaja Finnlamelli.

Kysy lisää Finsilvan tonteista

Tarjoamme apua tontin etsintään ja vaihtoehtojen vertailuun, eikä se velvoita sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Mökkivalmis landing