| Mökin valinta ja rakentaminen, Tontin valinta

Onko helppo mökkiprojekti unelmasi? Avaimet käteen -mökki on silloin paras ratkaisu

Useimmat mökinostajat haluavat modernin huvilan hyvällä sijainnilla, mutta monet myynnissä olevat mökit ovat vanhoja ja remontin tarpeessa. Koska kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa, loimme palvelun, joka ratkaisee ongelman. Mökkivalmis-palvelu toimii avaimet käteen -mallilla eli se mahdollistaa koko mökkiprojektin toteutuksen helposti, aina upeasta rantatontista rahoitustarjoukseen ja muuttovalmiiseen mökkiin asti.

Avaimet käteen -malli on yhä yleisempi tapa hankkia oma mökki tai jopa kakkosasunto. Tässä toteutustavassa ihmisiä viehättää erityisesti helppous. Avaimet käteen -mökin ostaja tietää budjetin ja aikataulun heti, mikä on merkittävä etu vanhan remontointiin tai alusta asti räätälöityyn mökkiin verrattuna.

– Tekemämme tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen haluaisi hankkia oman kesämökin. Monet uuden mökin rakentamiseen liittyvät asiat kuitenkin askarruttavat vastaajia. Myös mökkiprojektin kokonaishinta, aikataulu ja muut huomioitavat asiat voivat olla vaikeita hahmottaa, rantatontteja tarjoavan Finsilva Oyj:n maankäyttöasiantuntija Jukka Suhonen sanoo.

Mökkivalmis-palvelun avulla ostaja saa helposti yhdellä kontaktilla rakennusvalmiin rantatontin, uuden hirsihuvilan ja rahoitustarjouksen koko projektille. Palvelun toteuttavat kotimaiset toimijat Finsilva, Finnlamelli ja Kiinteistömaailma yhteistyössä.

– Haluamme vastata kysyntään ja asiakkaiden toiveisiin, joten olemme tehneet kokonaisuuden hankkimisen mahdollisimman vaivattomaksi. Mökkivalmis tarjoaa asiakkaalle helppoutta, laatua ja mukavuutta valmiiksi kilpailutettuun hintaan. Hän säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, Suhonen kertoo.

Kaikki alkaa oikeasta tontista

Nykyaikaisia vapaa-ajanasuntoja on vain vähän tarjolla, koska Suomen mökkikannasta lähes 40 prosenttia on yli 50 vuotta vanhoja. Yhä useammalle suomalaiselle vanhan mökin kunnostaminen ei kuitenkaan ole mieleinen vaihtoehto. Lisäksi vanhan mökin remontointi nykyisiä mukavuuksia vastaavaksi tulee usein uutta kalliimmaksi.

– Alueellamme on tällä hetkellä paljon mökinetsijöitä. Monet heistä arvostavat helppoutta, joten he etsivät valmista mökkiä, sanoo Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourulan toimitusjohtaja Sanna Hotanen.

Kiinteistömaailma toimii Mökkivalmis-kohteiden välittäjänä ja auttaa mökinostajaa löytämään unelmiensa tontin vapaa-ajan viettoon. Finnsilvan kauniilla rantatonteilla on valmis rakennusoikeus sekä sähköliittymävalmius ja tie perille.

Laatua ja mukavuutta valmiiksi kilpailutettuna

Avaimet käteen -toteutusta harkitessa kannattaa pohtia muun muassa näitä kysymyksiä: Milloin haluan mökin olevan valmis? Millaisista mökkimalleista pidän? Onko minulla erityisvaatimuksia mökille?

Suomen johtavalla muuttovalmiiden hirsitalojen valmistajalla Finnlamellilla on useita huvilavaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti Finsilvan tonteille. Ostaja voi valita Mökkivalmis-kohteeseen mieleisensä Finnlamelli-huvilan, ja sitä voidaan muokata hänen toiveidensa mukaan. Kokonaisuutta suunnitellessa huomioidaan muun muassa tontin muoto ja ilmansuunnat.

Finnlamellin modernit hirsihuvilat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Kaikki rakennustoimenpiteet sisältyvät palveluun, ja rakennus toimitetaan muuttovalmiina. Kiinteistömaailman kautta ostaja saa halutessaan myös näkemyksen rahoituksesta ja lainatarjouksen.

– Usein ostajalle tärkein kysymys on, mitä mökkiprojekti tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Mökkivalmis-konseptissa voimme ensimmäistä kertaa kertoa asiakkaalle kokonaishinnan. Kaikki toimii saumattomasti yhteen ja kokonaisuutta voidaan mukauttaa asiakkaan toiveiden mukaan, Sanna Hotanen kertoo.

Elämäsi helpoin ja nopein mökkiprojekti – näin se toimii!

• Mökkivalmis on täysin uudenlainen tapa rakennuttaa moderni vapaa-ajan asunto kuvankauniille rantatontille. Rakennusvalmis tontti, upea hirsihuvila ja edullinen rahoitus samassa paketissa yhdellä kontaktilla – helposti, luotettavasti ja nopeasti.

• Mökkivalmis-kohteet sijaitsevat Finsilvan laadukkailla ja hyvinhoidetuilla rantatonteilla, joissa on valmis rakennusoikeus, sähköliittymävalmius ja tie perille.

• Kohteisiin voit valita Finnlamellin mallistosta modernin ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvan hirsihuvilan. Tilaratkaisuihin ja materiaaleihin pääset itse vaikuttamaan.

• Mökkivalmis-kaupassa tehdään kaksi kauppasopimusta, joista toinen on kauppakirja tontista (myyjä Finsilva) ja toinen on sopimus huvilapaketista (toimittaja Finnlamelli). Kaikki rakennustoimenpiteet sisältyvät hintaan.

Rantatontti, hirsihuvila ja rahoitus yhdellä kontaktilla! Lue lisää: kiinteistömaailma.fi/mökkivalmis